×

Advertencia

JUser: :_load: No se ha podido cargar al usuario con 'ID': 91

La campanya “Una Poma per la Vida” recapta 50.188€ a favor de les persones amb esclerosi múltiple

Impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb la col·laboració de Bonpreu i Esclat, la 14ena edició de la campanya “Una poma per la vida” ha aconseguit recaptar 50.118€ gràcies a la venda de 33.459 pomes solidàries, tant físiques com virtuals.

Els fons recaptats amb aquesta iniciativa solidària es destinaran íntegrament a programes d’atenció i suport als recent diagnosticats d’esclerosi múltiple (EM).  Des de la Fundació, reben i acompanyen les persones que acaben de ser diagnosticades amb l’objectiu que puguin adaptar-se a la nova situació i assolir un equilibri entre totes les esferes de la seva vida – des de la física fins la ocupacional –  proporcionant informació, assessorament laboral, suport emocional i serveis de neurorehabilitació, entre d’altres.

Enguany, “Una poma per la vida” es va celebrar als establiments de Bonpreu i Esclat de tota Catalunya, on  més de 400 voluntaris van animar als clients a comprar les pomes solidàries i de proximitat a un preu simbòlic d’1,5€, a més de difondre la tasca que realitza la Fundació cada dia amb les persones que conviuen amb aquesta malaltia neurodegenerativa.

“Gràcies al suport que rebem de la societat any rere any, podem seguir donant servei directe a 1.000 persones arreu de Catalunya, impulsant campanyes de conscienciació ciutadana per visibilitzar la malaltia i contribuint a la recerca. Tot això no seria possible sense el suport dels voluntaris i padrins que ens ajuden a arribar a tots els racons del territori”, explica Rosa Masriera, directora executiva de la Fundació.  

Aquesta edició de la campanya ha comptat amb el suport de cuiners reconeguts, com la xef Ada Parellada, el xef Lluís Fernández, el xef Manuel Berganza i el pastisser Christian Escribà, que han elaborat diverses receptes amb pomes i les han compartit a les xarxes socials. Al web unapomaperlavida.cat es poden trobar totes les receptes que han elaborat amb les pomes solidàries. A través d’aquesta mateixa web també es podran seguir comprant pomes virtuals fins finals d’octubre amb missatges com «El pecat seria no regalar-te-la» o  «Mossega fins que m’arribis al cor».

 

Pin It

Seguro que te interesa continuar leyendo .....

La REVISTA

dMedically nº 6
dMedically nº 6

dMedically nº 6

dMedically nº 5
dMedically nº 5

dMedically nº 5

dMedically nº 4
dMedically nº 4

dMedically nº 4

dMedically nº 3
dMedically nº 3

dMedically nº 3

Contacto


PODIUM GLOBAL MEDIA S.L.

Pau Claris, 138 1º 3ª
08009 - Barcelona - España

Teléfono: +34 93 434 21 21



Medio con Soporte Válido para incluir publicidad de medicamentos o especialidades farmacéuticas de prescripción dirigida a los profesionales sanitarios.
La información que figura en esta página web, está dirigida exclusivamente al profesional destinado a prescribir o dispensar medicamentos por lo que requiere una formación especializada para su correcta interpretación.

Descubre nuestra Editorial

@Copyright PODIUM GLOBAL MEDIA S.L. |  Política de PrivacidadPolítica de Cookies